На громадського активіста Чорного Комітету здійснено напад

tits3

 

Вчора ввечері на активіста Чорного Комітету Богдана Тицького було здійснено напад. Богдан якраз повертався додому, як біля будинку його перестріли, повідомили «Конфліктам і законам» у прес-службі громадської організації Чорний Комітет.


«Коли підходив, то помітив здорового мужика, старшого віку, з натягнутою на очі кепкою, який просто тусувався. Коли повз нього проходив, він уважно впритул мене розглядав, потім відгукнув мене по імені, налетів, збив з ніг, що я вдарився головою об асфальт, і почав наносити удари ногами, потім згори кулаками. Швидко підбігли люди на допомогу і він відразу підірвався і втік дворами», - прокоментував ситуацію Богдан Тицький.

Метою нападу було саме нанесення тілесних ушкоджень, адже не було ніякої спроби забрати якесь майно. Тим паче, що явно проглядається наводка на конкретну людину в конкретному місці, вважають у Чорному Комітеті.

Чорний Комітет переконаний, що напад організований працівниками спецслужб через діяльність організації. СБУшники та інші шістки режиму можуть скільки завгодно виловлювати активістів, але такі дії лише збурюють суспільство і провокують його на більш радикальні дії.

Це вже не перший випадок тиску на Тицького та його рідних. Зокрема, на під’їзді його будинку було намальоване його обличчя з червоною плямою в лобі, а також в ніч з 12 на 13 серпня було вчинено напад на житло батьків Богдана і обмальовано паркан такими ж зображеннями.

Нагадаємо, що це вже не перший напад на активістів ЧорКому. 12 вересня за схожих обставин напали на активіста Євгене Строканя. Подібні напади регулярно відбуваються щодо представників опозиційних організацій.

tits26

tits16



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Заява спікера Джонсона нарешті підкріплена його рішучістю винести на голосування 60 мільярдів доларів допомоги від США Україні

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.