У столиці затримано двох крадіїв авто та водія за підробку документів

dps

 
Вчора, 16 жовтня, інспектори ДАІ в Оболонському районі затримали двох громадян, які на улиці Кибальчича,1 скоїли незаконне заволодіння автомобілем «Nissan Almera». Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі УДАІ Києва. Чоловіків для з’ясування обставин доставили до райуправління міліції.


Державтоінспекція звертає увагу водіїв на те, що в столиці злочинці найчастіше викрадають автівки саме у дворах будинків. Саме тому ми рекомендуємо залишати автомобілі на стоянках, що охороняються, або у гаражних боксах, а також обладнати своє авто протиугінними пристроями.

Того ж дня співробітники полку ДПС ДАІ виявили 10 транспортних засобів, що знаходились у розшуку. Крім того, було затримано 10 осіб, які розшукувались. Громадян доставили до райуправлінь міліції.

Крім того, у середу в Подільському районі інспектори ДАІ затримали водія автомобіля «Skoda Octavia» за підробку документів. Керманич надав для перевірки документи (посвідчення водія), що викликає сумнів у його дійсності. Чоловіка для з’ясування всіх обставин доставлено до райуправління міліції.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Эта ночь тоже прошла для нас неспокойно. Враг продолжает беспокоить воздушное пространство Украины ракетно-«шахедными» атаками

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.