Прокуратура оскаржить умовне покарання міліціонеру, який спричинив ДТП на мосту ім. Патона

prokuratura obolon

 
Прокуратура Дніпровського району Києва готує апеляцію на вирок районного суду, яким екс-майора міліції, винного у смертельному ДТП на мосту ім. Патона, засуджено до умовного покарання. Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі прокуратури Дніпровського району міста Києва.


За словами заступника прокурора Дніпровського району Олега Літвінова, державне обвинувачення наполягало на призначенні винуватцю транспортної пригоди покарання у вигляді реального позбавлення волі.

Проте Дніпровський райсуд, визнавши колишнього міліціонера винним за ч. 2 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого), засудив його до 5 років позбавлення волі з випробувальним терміном на 3 роки з позбавленням права керування транспортним засобом строком на 2 роки.

«Державне обвинувачення вважає, що така міра покарання не відповідає тяжкості вчиненого злочину, і тому вирок буде оскаржено в апеляційному порядку», - наголосив прокурор.

Нагадаємо, 9 серпня поточного року на столичному мосту ім. Патона 36-річний працівник міліції, керуючи у нетверезому стані службовим автомобілем «Фольцваген Бора», спричинив аварію, внаслідок якої загинула людина.

Під час досудового розслідування, яке проводила прокуратура Дніпровського району,  правоохоронця було звільнено з органів внутрішніх справ та позбавлено спеціального звання майор міліції.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.