СБУ майже офіційно повідомило про себе: «Ми - гопники»

gopniki sbu

 

Багаторічна діяльність Чорного Комітету нарешті надихнула Службу безпеки України на створення нового департаменту: «Білий Комітет». Давно відомо, що в СБУ є люди, які займаються позасудовим переслідуванням активістів: від залякувань та морального тиску до звичайного побиття.


Але нарешті вони заявили про свою самоназву: «Білий Комітет».

Лист з погрозами саме від такої "організації" з пошти [email protected] підписаний «Сашою Бєлим» отримав активіст Чорного Комітету в Одесі Павло Л.

Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес службі Чорного Комітету.

Дослівно написали наступне:

“Послушай придурок!

Нам не понравились твои действия рано утром 12 ноября на ул. Прохоровской (мається на увазі акція «Асоціація або революція», коли на офісі ПР було наклеєно плакат з відповідним текстом — ред.). За такие вещи получают по башке битой (это для первого раза).

Поэтому запомни!

Если в городе появится еще один рисунок, трафарет или наклейка – аналогичные произведения искусства, с точностью до наоборот, будут красоваться на твоей жопе, в виде татуировок, которые тебе будут набивать грязными тапками цыгане, подловив тебя в темном переулке или твоей парадной на улице.

Хочешь проверить? Дерзай! – аж руки чешутся.

Белый Комитет”

Користуючись нагодою, передаємо привіт учасникам сбушного «Білого Комітету». Висловлюємо співчуття, що у дорослому віці вам доводиться займатися такими дурницями. Можливо, багато хто з вас, коли йшов до СБУ, сподівався, що дійсно буде стояти на сторожі безпеки українського народу. Але «Саша Бєлий» та кримінал рівня підліткових гопників як робота державної спецслужби – це навіть не смішно. Ми дуже розчаровані тією роллю, яку відвів В. Янукович Службі безпеки України.

Навіть те, чим ви займалися при Ющенку (організовували виставки УПА :) виглядає значно корисніше.

Але Ющенко, УПА, та НКВС – це вже минуле. Таке ж саме минуле, як збіговисько радянських олігофренів та пострадянських бандюків, що зараз зветься Партією Регіонів. По законах всесвіту, майбутнє завжди перемагає минуле. Тому Янукович досить швидко піде, щоб ви не робили. А Чорний Комітет є і буде, зазначають у Чорному Комітеті.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.