У центрі столиці затримано угонщика Крузера

kruzer1

 
У неділю, 9 лютого, співробітники ДАІ Печерського району заступили на службу по нагляду за дорожнім рухом. На початку дев’ятої години вечора вони отримали виклик на ДТП, що сталося за адресою: вулиця Щорса, 15. На місці пригоди зі слів свідків було встановлено, що водій автомобіля «Тойота Ленд Крузер» скоїв наїзд на два припарковані авто та з місця зник. Крім того, очевидці надали інспекторам прикмети водія, який не побажав залишитись на місці пригоди.


Вартові доріг миттєво відреагували на ситуацію і одразу ж почали обстежувати прилеглу територію. Через декілька хвилин на вулиці Анрі Барбюса, біля будинку № 9, вони помітили схожу за прикметами машину. Авто мало характерні пошкодження. А в салоні, як потім з’ясувалось, знаходився 19-річний мешканець Черкаської області, працівник однієї з автомийок. Він пояснив, що керував машиною, яка йому не належить. Цю «Тойоту» та ключі від неї господар залишив на автомийці. Престижний позашляховик працівник сервісу взяв без дозволу, аби з’їздити до магазину, хоча перед цим вживав спритне. В його крові зафіксовано аж 1,76 проміле алкоголю.

Для з’ясування всіх обставин водія затримали і доставили до Печерського райуправління міліції, повідомляє прес-служба УДАІ м. Києва.

kruzer2



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.