У столиці затримано двох водіїв за перевезення тютюну без необхідних документів

udai napidpitku

 

14 лютого інспектори ДАІ у Святошинському районі затримали двох водіїв, які перевозили без відповідних документів 6 ящиків тютюнових виробів. Пояснити походження вантажу водії не змогли. Для з’ясування всіх обставин керманичів доставили до райуправлдіння міліції, повідомили «Конфліктам і законам» у прес-службі УДАІ Києва.


Крім того, вчора інспектори ДАІ у Дніпровському районі виявили раніше викрадений автомобіль «Kia Cerato», яким незаконно заволоділи 9 лютого на проспекті Миру,15 невідомі. Також було виявлено 6 автомобілів, що перебували у розшуку.

За минулу добу інспекторами ДАІ за скоєння крадіжок було затримано двох громадян. В Оболонському районі  - чоловік скоїв крадіжку товару з гіпермаркету «Ашан», а в Дніпровському - громадянин викрав мобільний телефон у іншого чоловіка. «Гарячим» слідом крадіїв було затримано та доставлено до райвідділів міліції.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.