Співробітники СБУ перекрили канал нелегальної міграції на Буковині

nelegali

 
На Буковині співробітники Управління СБ України в Чернівецькій області припинили протиправну діяльність групи осіб, громадян України, які намагалися переправити через державний кордон п’ятьох нелегальних мігрантів з країн Азії. Про це повідомляє прес-центр СБ України, передають «Конфлікти і закони».


Наприкінці лютого ц.р. учасники злочинної групи привезли іноземців в Чернівецьку область, де забезпечили їх тимчасовим житлом, автотранспортом та відповідними інструкціями. Кожен з членів групи мав чітко визначені завдання: один доправляв іноземців, інші забезпечили проживання, транспорт, проводили інструктаж та надали провідника. Згодом, у супроводі місцевого мешканця, мігрантів відправили в один із прикордонних районів з метою незаконного переправлення до суміжної держави. Поблизу кордону нелегали та їх провідники були затримані співробітниками СБУ та прикордонної служби.

Слідчим СБУ інформацію про злочин внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочато кримінальне провадження. Громадянам України оголошено про підозру у вчинені кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст. 15 та ч.3 ст. 332 Кримінального кодексу України (закінчений замах на злочин, незаконне переправлення кількох осіб через державний кордон, вчинене за попередньою змовою групи осіб з корисливих мотивів). Санкція статті передбачає позбавлення волі від 7 до 9 років. Мірою запобіжного заходу підозрюваним обрано утримання під вартою та домашній арешт. Наразі триває досудове розслідування.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.