Затримано диверсанта, який планував захоплення Каховської ГЕС

kahovska ges

 
8 квітня ц.р. СБ України затримала мешканця Херсонської області З., 1960 р.н., який планував на чолі озброєної групи здійснити захоплення стратегічних об’єктів, зокрема, Каховської ГЕС. Про це повідомляє прес-центр СБ України, передають «Конфлікти і закони».


З цією метою зловмисник створив групу з числа проросійськи налаштованих мешканців Херсонщини та за сприяння російської сторони, через сотника так званої «самооборони Криму», готувався отримати автоматичну зброю.

Встановлено, що вказаний громадянин, систематично виконуючи завдання військової розвідки РФ, збирав та передавав своїм кураторам в АР Крим інформацію щодо місць дислокації та переміщень підрозділів Збройних Сил України в Херсонській області.

Наразі здійснюються невідкладні оперативно-процесуальні дії для затримання усіх учасників диверсійної групи та запобігання скоєння ними злочинів проти мирних громадян.



Коментарі

  +0 #1 Народ Украины 9 апр. 2014 г., 10:16:58
ЕСЛИ ЭТО НЕ БЛЕФ, ТО РЕАКЦИЯ ВЛАСТЕЙ ДОЛЖНА БЫТЬ НЕМЕДЛЕННОЙ И ЕФФЕКТИВНОЙ ! ЧТОБЫ ДРУГИМ НЕ ПРОВАДНО БЫЛО !
  +0 #2 Киевлянин 9 апр. 2014 г., 10:18:40
Допросить а потом расстрелять эту сучару.
  +0 #3 Чекіст 9 апр. 2014 г., 10:18:52
В расход его и с концами!
  +0 #4 Петро 9 апр. 2014 г., 10:25:34
Мы, украинские патриоты, не считаем нынешнего "президента России" Путина легитимным руководителем России, а Сергея Лаврова её легитимным представителем. Проведение переговоров с этими узурпаторами власти мы не считаем возможным. Мы считаем, что народ России должен провести внеочередные свободные выборы новой, легитимной власти, с учётом интересов китайских россиян, права которых в настоящее время ущемлены.
Мы считаем вооружённые силы, сосредоточенные на границе Украины со стороны РФ -- незаконным бандформированием. Поэтому в случае агрессии считаем правомерным применение против агрессора оружия массового поражения.

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.