Лише за добу у столиці відсторонено від керування 45 нетверезих водіїв

netver vodiy

 
У столиці за 20 серпня інспектори ДАІ виявили 607 порушень Правил дорожнього руху. За невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки затримано – 147 водіїв; правил зупинки і стоянки - 48, без необхідних документів – 43. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонено від керування 45 водіїв, а з початку року - 8756.


ДАІ нагадує, що в столиці з 20 серпня по 20 вересня тривають профілактичні заходи під назвою «Увага! Діти на дорозі». Їх головною метою є збереження життя і здоров’я дітей на дорогах. Інспектори ДАІ лише за добу виявили 65 пішоходів-порушників та 66 водіїв, які порушили правила проїзду пішохідних переходів.

Зокрема, в рамках проведення профілактичних заходів під умовною назвою «Рядність», метою яких є виявлення та документування фактів порушень водіями правил розташування транспортних засобів на проїзній частині, лише за добу інспектори ДАІ виявили 42 порушення.

Вчора були зареєстровані незаконні заволодіння транспортними засобами: Подільський район -  автомобіль «MAZDA 6», номерний знак АА7020НХ, 2008 року випуску, білого кольору; Печерський район- а/м «PORSCHE CAYENNE», н.з. ВН7777МК, 2013 р.в., зеленого кольору; Шевченківський район - MAZDA CX-9, н.з. СН1154АО, 2008 р.в., сірого кольору. Прийнято міри розшуку.

У середу, 20 серпня, у Шевченківському районі працівники міліції за незаконне зберігання наркотичних речовин затримали водія автомобіля «TOYOTA AVENSIS», в якого виявлено та вилучено наркотичну речовину. Керманича для з’ясування всіх обставин доставлено до райуправління міліції.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон чергової частини ДАІ Києва 483-70-64 у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу. Зверніть увагу! Для зручності отримання інформації або консультації по лінії ДАІ працює мобільний телефон для довідок: 067-245-39-03.

Прес-служба УДАІ Києва



Коментарі

  +0 #1 Николай 21 авг. 2014 г., 12:21:06
Я водитель с большим стажем. Меня очень тяжело читать информацию о задержании пяных водителей. Надо лишать их прав на вождения минимим на 10 лет

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.