У Києві за минулу добу зареєстровано близько 500 порушень правил дорожнього руху

udai habar

 
У столиці за 6 вересня інспектори ДАІ виявили 473 порушення Правил дорожнього руху. За невиконання вимог дорожніх знаків та розмітки затримано – 136 водіїв; правил зупинки і стоянки - 34, без необхідних документів -48. За керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння відсторонено від керування 40 водіїв, а з початку року – 9405, повідомляє прес-служба УДАІ Києва, передають «Конфлікти і закони».


ДАІ нагадує, що у столиці з 20 серпня по 20 вересня тривають профілактичні заходи під назвою «Увага! Діти на дорозі». Їх головною метою є збереження життя і здоров’я дітей на дорогах. Інспектори ДАІ лише за добу виявили 53 пішохода-порушника та 50 водіїв, які порушили правила проїзду пішохідних переходів. Крім того, до відповідальності притягнуто 2-х водіїв, які рухались тротуарами та пішохідними доріжками.

Вчора зареєстровано 8 ДТП (2 наїзди на пішоходів), в яких 8 людей отримали травми. Серед травмованих дитина-пішохід. Шановні водії! Будьте уважні, на дорозі - діти! Неухильно дотримуйтесь вимог Правил дорожнього руху - наближаючись до пішохідних переходів – зменшуйте швидкість, під час руху не користуватися мобільним телефоном.

За минулу добу в столиці зареєстровані незаконні заволодіння транспортними засобами у наступних районах: Голосіївський -  автомобіль «HONDA ACCORD», номерний знак SC5545L (Республіка Польща), 2009 року випуску, сірого кольору; Деснянський – викрадено два автомобілі: «ВАЗ-21112», 2008 р.в., сірого кольору та «ВАЗ-2106»,  н.з. АА0289ІТ, 1988 р.в., бежевого кольору; Печерський – автомобілем «HONDA ACCORD», н.з. АА8248СЕ, 2006 р.в., чорного кольору; Дарницький  - мотоцикл «HYOSUNG GT 250R», н.з. 10АС2014 (транзит), 2009 р.в., чорного кольору. Прийнято міри розшуку.

Вчора інспектори ДАІ виявили раніше викрадений автомобіль «ВАЗ-21061», яким днями незаконно заволоділи невстановлені особи на вул. Лисківській.

У Деснянському районі, 6 вересня, працівники ДАІ затримали чоловіка, який скоїв крадіжку ювелірних виробів та грошових коштів у іншого громадянина. Для з’ясування всіх обставин затриманого доставлено до райуправління міліції.

Столична ДАІ звертається до учасників дорожнього руху з проханням надавати інформацію на телефон чергової частини ДАІ Києва 483-70-64 у випадках виникнення конфліктних ситуацій на дорозі, а також у всіх випадках, коли ДАІ може надати допомогу.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Заява спікера Джонсона нарешті підкріплена його рішучістю винести на голосування 60 мільярдів доларів допомоги від США Україні

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.