У столиці інспектори ДАІ затримали водія на викраденому позашляховику

pozashlyahovik1

 
Сьогодні, близько 7-ої години ранку, інспектори полку ДПС ДАІ на 19-км Житомирського шосе за незаконне заволодіння транспортним засобом затримали водія автомобіля «TOYOTA PRADO». Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі УДАІ Києва.


Під час нагляду за дорожнім рухом патруль ДАІ, який ніс службу на контрольному пункті ДАІ, помітив позашляховик чорного кольору, який рухався у напрямку Житомира. Схоже авто значилось в орієнтуванні, як викрадене.

На вимогу працівників ДАІ водій зупинився та надав для перевірки посвідчення водія та свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, але при цьому помітно нервував. Це і привернуло увагу правоохоронців. Зазирнувши у салон, інспектор ДАІ помітив, що на рульовій колонці автомобіля є сліди пошкоджень. І коли інспектор почав звіряти номери агрегатів з записами в реєстраційних документах, чоловік кинувся тікати.

Однак керманича вдалось швидко затримати. Ним виявився 35-річний мешканець Закарпатської області. Інспекторам ДАІ він пояснив, що автомобіль дійсно не його, просто друзі попросили перегнати машину у Львів. Але яким чином затриманий опинився за кермом викраденої автівки, буде з’ясовуватиме слідство. На місце події було викликано слідчо-оперативну групу. Під час огляду авто з’ясувалось, що номерні знаки цієї машини були прикриті іншими.

Згодом вдалось з ясувати, що це авто викрадено вночі. Його власник залишив «Тойоту» на бульварі Лесі Українки у дворі будинку, а вранці побачив, що машини немає. Схвильований водій одразу зателефонував до міліції.

Столична Державтоінспекція радить водіям подбати, аби авто були обладнані додатковими протиугінними пристроями. Не варто також залишати на тривалий час автомобілі біля домівок, а краще по-можливості зберігати їх на стоянках, що охороняються, або у гаражних боксах.



Коментарі

  +0 #1 Lis 16 сент. 2014 г., 18:46:26
Ну вот новость как новость, заурядная, правда... ах пардон, это ж целый (хотя уже и не на все 100%) крузак. :lol: Но вот с советами банально-идеально-дебильными мог бы аффтар и не спешить за какать - от этих советов бензин почему-то не становится дешевле, вакантных мест на охраняемых стоянках не возникает и на гаражный бокс мне никто денег почему-то ни копейки не даёт. Или аффтар готов выложить в натуре? :lol:

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.