Затримано водія, який на викраденому авто травмував пішохода та втік з місця пригоди

vtikach

 
Транспортний засіб правопорушник кинув на місці пригоди. При огляду іномарки на працівників ДАІ очікував «сюрприз». Передній номерний знак свідчив, що авто належить одній з військових частин, на задньому був тільки надпис «Україна». Втім швидко з’ясувалося, що до військових ніякого відношення автомобіль не має, а сам транспортний засіб виявився викраденим. У таких випадках буває дуже складно здійснювати пошуки водія, однак, завдяки допомозі свідків та вправним діям правоохоронців, втікача вдалося затримати за гарячими слідами.


Дорожньо-транспортна пригода сталася учора, близько 13 години 30 хвилин. У столиці на вулиці Гришка, водій автомобіля «Ніссан Мікра» на пішохідному переході скоїв наїзд на 24-річну дівчину. Потерпілу із травмами доставили до лікарні, а водій, кинувши авто, накивав п’ятами. Свідок ДТП розповів працівникам ДАІ, що бачив, до якого будинку побіг правопорушник. Правоохоронці відразу вирушили за вказаною адресою.

Допомогли у пошуках в багатоповерховому будинку встановлені камери спостереження. Після перегляду відеотехніки, стало зрозуміло, що втікач переховується в одній з квартир на першому поверсі. Втім власниця квартири перебування в оселі розшукуваного категорично заперечила, однак дозволила оглянути помешкання. На перший погляд у квартирі, крім постійних мешканців, дійсно, нікого не було. Та правоохоронці не поспішали з висновками. Запитавши у власниці дозволу, пройшли на балкон, а там побачили вхід у погріб. Несподівано власниця оселі занервувала та почала вимагати ордер на обшук. Як з’ясувалося, переживала жінка недарма. У погребі дійсно переховувався втікач. Тепер свої дії, а також перебування за кермом краденої автівки, чоловік пояснює правоохоронцям.

vtikach1

Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.