За фактом застосування зброї стосовно працівників ДАІ на Вінниччині триває перевірка

vinnitsa dai

 
На Вінниччині водій легковика, під час перевірки документів, несподівано відкрив вогонь на ураження по працівниках ДАІ. Унаслідок перестрілки працівника Державтоінспекції госпіталізовано з вогнепальним пораненням до лікарні, зловмисник загинув на місці пригоди. За даним фактом розпочато службову перевірку.


Про це повідомляє прес-служба Департаменту ДАІ МВС України, передають «Конфлікти і закони».

Попередньо з’ясовано, що 3 січня, близько 6-ї години ранку, на стаціонарному посту в м. Вінниця під час несення служби наряд Державтоінспекції подав знак про зупинку водієві іномарки. Водій вимогу правоохоронців проігнорував, після чого працівники ДАІ розпочали переслідування правопорушника.

В районі села Озерне Немирівського району втікача було затримано. На вимогу правоохоронців пред’явити документи, водій вийшов з автівки з чохлом від ноутбука. Увагу правоохоронців відразу привернув предмет, що знаходився в чохлі, оскільки за ознаками нагадував кобуру пістолета.

Та на прохання оглянути даний предмет, водій несподівано відскочив від автомобіля, зненацька вихватив з-за поясу вогнепальну зброю та почав вести прицільну стрільбу по працівниках ДАІ.

Один з працівників ДАІ отримав проникаюче кульове поранення, іншому пощастило більше – кулю біля самого серця зупинили… ключі в нагрудній кишені.

Правоохоронець був вимушений відкрити вогонь у відповідь. Внаслідок застосування табельної вогнепальної зброї правопорушник загинув на місті пригоди.

Наразі за даним фактом проводиться службове розслідування та встановляються всі обставини даної пригоди.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.