На міського голову Василькова Сергія Сабова скоєно напад

udar subotnik

 
4 березня 2015 року на міського голову Василькова, представника політичної партії «УДАР» Сергія Сабова, було здійснено напад під час виїзної перевірки діяльності КП «Васильківтепломережа». Внаслідок цього йому були нанесені тілесні ушкодження. Про це повідомили у Київському обласному «УДАРі», передають «Конфлікти і закони».


За словами самого Сабова, під час візиту на підпорядковане йому підприємство напад здійснили колишній директор КП «Васильківтепломережа» Валерій Брік та в.о. директора підприємства В’ячеслав Терещенко. За даним фактом подані заяви до правоохоронних органів, проводяться слідчі дії.

«Цей інцидент свідчить про те, що КП «Васильківтепломережа» не хоче підпорядковуватися міській владі. Його посадові особи перешкоджають виконанню повноважень Васильківського міського голови, передбачених чинним законодавством. Сьогодні це комунальне підприємство фактично перетворене на приватну структуру, на його території не діють закони, процвітає корупція та бандитизм. Цю ситуацію ми не залишимо без уваги», - наголосив Сергій Сабов.

Він додав, що на сьогоднішній день трудові відносини з Валерієм Бріком припинені, однак незважаючи на це, той видав незаконний наказ, яким призначив себе директором комунального підприємства безстроково. Нового керівника на підприємство не допускають.

У свою чергу начальник юридичного відділу Васильківської міської ради Богдан Корчинський зазначив, що у діях нападників є ознаки злочину, передбаченого частиною 2 ст. 350 Кримінального Кодексу «Погроза або насильство щодо службової особи чи громадянина, який виконує громадський обов'язок», яка передбачає відповідальність за умисне нанесення побоїв службовій особі – обмеження волі на строк від трьох до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк», - зазначив юрист.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.