У столиці працівники ДАІ затримали автомобіль зі зброєю

zbroya avto

 
У Києві, 20 березня близько 16 години, під час несення служби на Житомирському контрольно-пропускному пункті «Сосновий Бір», інспектори ДПС ДАІ зупинили автомобіль «Volkswagen Caddy», водій якого перевозив предмети, схожі на зброю. Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі УДАІ Києва.


До правоохоронців поступила оперативна інформація про те, що у напрямку Києва рухається автомобіль «Volkswagen» і водій може перевозити зброю. Інспектори ДАІ на КПП «Сосновий бір» помітили схожий за прикметами автомобіль і зупинили його. Водій вийшов з автівки і на прохання інспекторів надав для перевірки документи, при цьому чоловік помітно нервував. І недарма.

Під час огляду автомобіля правоохоронці звернули увагу на 12 картонних коробок, які були щільно запаковані. На питання інспекторів ДАІ: «Чи є в автомобілі зброя?», водій лише знервовано посміхнувся та сказав, що перевозить вантаж, який йому доручили. Про те, що саме знаходиться у коробках, він і гадки не має.

На прохання інспекторів ДАІ водій відкрив одну із коробок і там виявились предмети, схожі на зброю. Після цього була викликана на місце події слідчо-оперативна група, яка виявила в автомобілі «Volkswagen Caddy» велику кількість предметів, схожих на пістолети марок «Глок» та «Вальтер», а також кулемети «РАК». Крім того,  правоохоронці виявили 140 магазинів до зброї та патрони.

Коли правоохоронці робили опис предметів, схожих на зброю, 37-річний водій, мешканець Києва, лише повторював, що це макети. Дані предмети вилучені та передані для проведення експертизи в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр.

Даний факт внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань. Проводиться перевірка.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.