У столиці за добу викрадено п’ять транспортних засобів

udai habar

 
У четвер столичні правоохоронці зареєстрували три незаконних заволодіння автомобілями та двома мотоциклами. Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі УДАІ Києва.


Державтоінспекція вже не раз звертала увагу власників транспортних засобів на те, що в столиці вдвічі, у порівнянні з минулим роком, збільшились випадки незаконних заволодінь транспортними засобами. Увагу автокрадіїв, перш за все, привертають транспортні засоби, які необладнані надійними протиугінними системами безпеки, залишені неподалік будинків та неосвітлених місцях.

Вчора, у Голосіївському районі, з провулку Коломийського, викрадено сірий позашляховик «TOYOTA LANDCRUISER 120», номерний знак АН5577СЕ, 2007 року випуску; у Дарницькому, з вулиці А. Ахматової, білий автомобіль «TOYOTA CAMRY, н.з. АН3660КХ, 2012 р.в.; у Деснянському районі, з Лісового провулку,  –  червоний «ЗАЗ 110307», н.з. АА2618ІЕ, 2008 р.в. Крім того, у Дніпровському та Солом’янському районах скоєно два незаконних заволодіння мотоциклами. Так, уночі з вулиці Краківської викрадено білий «RIYA RIO», н.з. АА5263АВ, 2013 р.в., білого кольору, а з вулиці В. Гетьмана – «ZONGSHEN LZX200S», н.з. АА4957АВ, 2007 р.в., чорного кольору.

Прийнято міри розшуку.

Запам’ятайте! Якщо у вас викрали транспортний засіб, необхідно негайно зателефонувати за номером «102» і повідомити про це, вказавши державний номер, марку, колір, особливі ознаки та номери агрегатів. Своєчасне звернення до міліції збільшує шанси його знайти.

Натомість, за минулу добу, інспекторами столичної ДАІ виявлено п’ять автомобілів, що знаходились у розшуку.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.