У столиці в ДТП травмовано двоє дорослих та дитина

travmov dvoe1

 
Дорожньо-транспортна пригода з тяжкими наслідками сталася 30 липня о 4-й годині ранку у Солом’янському районі неподалік шляхопроводу з Лепсе. Внаслідок зіткнення троє людей отримали травми, серед них 13-річний хлопчик. Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі УДАІ Києва.


На вулиці Космонавта Комарова, 46 водій, керуючи автомобілем «DAEWOO LANOS», не впорався з керуванням та скоїв наїзд на припаркований в крайній правій смузі автомобіль «MAZDA CX-5».

Від неймовірного потужного удару на місці автопригоди тяжкі травми отримав 47-річний водій «DAEWOO» та 35-річний чоловік, що знаходився в цьому автомобілі. Їх з однаковими травмами - із закритою черепно-мозковою травмою, закритою травмою живота доставлено до лікарні. Також травмовано хлопчика – пасажира, який знаходився в автомобілі «MAZDA». За попередніми даними, дитину із забиттям поперекового відділу хребта доставлено до дитячої лікарні «ОХМАТДИТ».

Триває розслідування цієї автопригоди.


travmov dvoe2

travmov dvoe3



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

За прошедшие сутки боевая активность уменьшилась - на фронте произошло 54 боевых столкновения, враг нанес 8 ракетных и 85 авиационных ударов

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.