На Київщині викрадають авто майже щодня і переважно «ВАЗи»

kradii avto kiev

 
До правоохоронців майже щодня звертаються схвильовані автовласники і повідомляють про крадіжки транспортних засобів. Як не дивно, автокрадії надають перевагу автомобілям вітчизняного виробництва – «ВАЗ», повідомили «Конфліктам і законам» у прес-службі . Управління превентивної діяльності ГУНП в Київській області.


На Київщині за 11 місяців 2015 року зареєстровано більше 700 випадків незаконних заволодінь транспортними засобами. Найчастіше злочинці викрадали «Жигулі», зафіксовано - 167 випадків, автомобілі «Toyota» - 57 та 40 авто марки «Volkswagen».

Злочинці найчастіше викрадали автомобілі на території наступних районів: Києво-Святошинського – зареєстровано 133 випадки; Ірпінського-87, Фастівського – 63, Білоцерківського -  60, Броварського – 55.

За вихідні, 5-6 грудня, у Фастівському районі викрадено два автомобілі: «ВАЗ» та «Toyota Venza». Так, у селі Дідівщина, з вулиці Шевченка, 16, невідомі особи заволоділи автівкою «ВАЗ-2101», бежевого кольору, номерний знак АІ5883СМ, 1980 року випуску. У місті Фастів, з вулиці Кірова,12, викрадена сіра «Toyota Venza», н.з. АА8577ОС, 2013 р.в. Прийнято міри розшуку.

Як зазначають у відомстві, аби запобігти викраданню та уберегти транспортні засоби від незаконних заволодінь, водіям варто скористатися наступними порадами:

1. Не залишати ключі в замку запалювання;

2. Виходячи з авто, ні в якому разі не забувати його закривати і ставити на сигналізацію;

3. Не залишати автівку на вулиці на тривалий час, по можливості зберігати авто на стоянках, що охороняються;

4. Не провокувати крадіїв - не залишати в машині документи, гроші та інші цінні речі.

Якщо ваше авто викрали, негайно телефонуйте за телефоном «102».



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.