Уночі, на автодорозі Київ - Харків, нетверезий водій з’їхав у кювет. В ДТП травмовано двох людей

kiev harkiv

 
На Київщині в дорожньо-транспортній пригоді, яка сталася 18 грудня о другій годині ночі, на автодорозі Київ - Харків травми отримав водій автомобіля «Volkswagen Caddy», який сів за кермо напідпитку, та пасажир іномарки.


Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службу УПД ГУНП в Київській області.

За попередніми даними, водій легковика «Volkswagen», 34-річний мешканець Василькова, керуючи автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, не врахував дорожню обстановку, не впорався з керуванням та допустив з’їзд в кювет.

Внаслідок автопригоди водія із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку госпіталізували до лікарні. Також на лікарняному ліжку опинився і 30-річний пасажир, мешканець Запоріжжя. У чоловіка лікарі діагностували схожі травми. Розпочато розслідування.

«Водії випивають, сідають за кермо, вирушають у дорогу, мало замислюючись над тим, чи дістануться вони до пункту призначення. Таким чином, керуючи автомобілем у нетверезому стані, наражають на небезпеку не лише себе, а й інших учасників дорожнього руху»,- говорить заступник начальника управління превентивної діяльності Національної поліції у Київській області Сергій Компанець. З початку нинішнього року на території Київської області зареєстровано 118 дорожньо-транспортних пригод за участю водіїв «напідпитку», в яких 15 осіб загинуло та 171 отримали травми. Закликаємо водіїв бути дисциплінованими, відповідальними та за жодних обставин не сідати за кермо у нетверезому стані.

Пам’ятайте, кермо та алкоголь - не сумісні!»



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.