У ДТП на трасі Київ - Овруч травмовано шестеро людей. Серед потерпілих немовля та 6-річна дитина

kiev ovruch1

 
Учора, 11 лютого, о 17 годині 30 хвилини на 29 кілометрі автодороги «Київ - Овруч», в селі Лютіж, що на Київщині, сталася дорожньо-транспортна пригода з тяжкими наслідками.


Як повідомили «Конфліктам і законам» у прес-службі УПД ГУНП у Київській області, попередньо з’ясовано, що 51-річний водій автомобіля «Mitsubishi Colt», рухаючись у напрямку міста Києва, не впорався з керуванням і виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з «Kia Magentis», що рухалась в зустрічному напрямку. В обох автомобілях їхали сім'ї з дітьми.

kiev ovruch2

kiev ovruch3

kiev ovruch4

Так, автомобілем «КІА» керував 54-річний чоловік, а в салоні знаходилась 24-річна жінка та її шестимісячна донька. А в «Mitsubishi» – 32-річна мати та її шестирічна дівчинка. Батько за кермом.

Внаслідок ДТП травмовані шестеро людей: обидва керманичі та четверо пасажирів. З діагнозом закрита травма органів черевної порожнини та забиття тіла водія «КіА» доправили до лікарняного закладу. Також були госпіталізовані мати із дитиною. У жінки - забійна рана кісті та обличчя, а у немовля - пошкодження вушної раковини та ротової порожнини уламками скла. Швидка до лікарні доставила ще трьох постраждалих: водія «Mitsubishi» та двох пасажирів. Керманич та його 6-річна дочка внаслідок ДТП отримали схожі травми - забиття відділу хребта. Більш постраждала жінка. У неї - закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку та забиття грудної клітини. Розпочато розслідування.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.