На Київщині внаслідок ДТП водій та 8-річна дівчинка опинились у лікарні

gorenichi

 
Вчора у селі Гореничі, що у Києво-Святошинському районі, водій «ЗАЗа» не поступився дорогою іншому автомобілю та скоїв ДТП. Внаслідок зіткнення двох автівок до лікарні з травмами потрапив водій «ЗАЗа» та 8-річна дитина-пасажир.


Як повідомили «Конфліктам і законам» у прес-службі УПД ГУНП в Київській області, автопригода сталася 14 лютого, о 14 годині 30 хвилин, на вулиці Леніна. За попередніми даними, водій «ЗАЗа», виїжджаючи з другорядної дороги на головну, не надав перевагу в русі автомобілю «KIA Sportage» та допустив з ним зіткнення.

Внаслідок ДТП травми отримав водій та пасажир автомобіля «ЗАЗ-1102». У 35-річного місцевого мешканця лікарі діагностували закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку, а у 8-річній дівчинки, мешканки Петропавлівської Борщагівки, – забиття ділянки хребта.

Чому водій порушив правила та не поступився дорогою, буде з’ясовувати слідство. Розпочато розслідування.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За прошедшие сутки на линии фронта произошло 68 боевых столкновений, враг нанес 2 ракетных и 64 авиационных удара, 75 раз обстрелял из РСЗО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.