На Київщині поліцейські затримали водія, який скоїв наїзд на пішохода і втік з місця події

ginka dtp

 
Трагічна дорожньо-транспортна пригода сталася 15 лютого о 18 годині в місті Бровари, що на Київщині. В ході оперативно-розшукових заходів працівники поліції затримали водія «Chery QQ», який на вулиці Металургів скоїв наїзд на жінку-пішохода і втік з місця події. 


Як повідомили «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі УПД ГУНП у Київській області, увечері 15 лютого до чергової частини Броварського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що на у місті Бровари невідомий водій скоїв наїзд на 43-річну жінку, яка переходила дорогу поза межами пішохідного переходу. Керманич, не зупинивши авто, з місця ДТП втік. Від отриманих травм місцева мешканка загинула на місці пригоди.

На місце події виїхала група швидкого реагування Броварського відділу поліції. На розшук зниклого водія були зорієнтовані всі екіпажі патрульних. Згодом, водія-втікача була затримано. Ним виявився 27-річний місцевий мешканець.

У правоохоронців є підозра, що водій перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Так це або ні, встановить медична експертиза. У керманича відібрано кров на проведення аналізу на визначення факту вживання алкоголю. Правоохоронці з’ясовують всі обставини події.

За даним фактом слідчим відділом Броварського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Загалом, на території Київської області, з початку 2016 року, працівники поліції зареєстрували 18 ДТП, з місць скоєння яких водії зникали. Переважно, це наїзди на пішоходів у темну пору доби. Саме у період сутінок та уночі найчастіше травмуються пішоходи.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.