На Київщині правоохоронці виявили дві іномарки, що значились у розшуку

skoda ugon

 
Вчора, 28 березня, під час несення служби на 44-км автодороги Бориспіль - Дніпропетровськ, працівники Київської обласної поліції виявили два автомобіля: «KIA CERATO» та «SKODA», що знаходились у розшуку.


Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі УПД ГУНП у Київській області.

На Переяслав-Хмельницькому стаціонарному посту працівники поліції зупинили автомобіль «KIA CERATO» з донецькими номерними знаками. Під час перевірки з’ясувалося, що іномарка викрадена на території Києво - Святошинського району і значиться в угоні з грудня 2015 року.

За кермом авто перебував 32-річний мешканець Кіровоградської області. На місце події викликана слідчо-оперативна група.

Того ж дня правоохоронці виявили ще один автомобіль «SKODA», що розшукувався з січня нинішнього року Житомирським відділом поліції. З2-річний водій, мешканець столиці, від пояснень відмовився.

Для подальшого з’ясування всіх обставин затриманих керманичів та транспортні засоби доставлено до Переяслав-Хмельницького відділу поліції. Проводиться перевірка.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Эта ночь тоже прошла для нас неспокойно. Враг продолжает беспокоить воздушное пространство Украины ракетно-«шахедными» атаками

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.