ДТП на Київщині: хлопчик вибіг на дорогу за м’ячем та опинився під колесами автомобіля

hlopchik zmyachem1

 
5 липня, близько дев’ятої години вечора, в селі Лишня Макарівського району,7-річний хлопчик раптово вибіг за м’ячем на дорогу та потрапив під колеса автомобіля «ГАЗ-3110». Наразі дитина в критичному стані, з відкритою черепно-мозковою травмою, знаходиться в реанімації. За його життя борються лікарі.


Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі УПД ГУНП у Київській області.

hlopchik zmyachem2

hlopchik zmyachem3

hlopchik zmyachem4

hlopchik zmyachem5

Поліція Київщини звертається до батьків маленьких учасників дорожнього руху - прищеплюйте дітям навички дотримання Правил дорожнього руху та нагадайте малечі, що ігри біля доріг небезпечні. Дбайте про безпеку своїх дітей та не залишайте їх без нагляду.

Шановні водії! Будьте пильними в місцях можливої появи дітей: спортивних і дитячих майданчиках, парках та скверах, у дворах будинків, а також при проїзді пішохідних переходів. Пам’ятайте, що у багатьох випадках пильність та уважність людини за кермом може відвернути лихо.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За прошедшие сутки боевая активность уменьшилась - на фронте произошло 54 боевых столкновения, враг нанес 8 ракетных и 85 авиационных ударов

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.