​На Львівщині внаслідок лобового зіткнення автомобілів загинула пасажирка

Ще восьмеро людей отримали тілесні ушкодження. Серед потерпілих – четверо дітей. Травмовані учасники ДТП доставлені до районної лікарні, повідомляє прес-служба Нацполіції Львівської області.


За інформацією відомства, у Самбірський відділ поліції 8 липня о 21.35 надійшло повідомлення від чергової медсестри центральної районної лікарні про те, що на автодорозі Львів-Самбір-Ужгород сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій потерпіли люди.

Прибувши на місце події, правоохоронці попередньо встановили, що водій мікроавтобуса «Фіат Дукато», 43-річний житель Старосамбірського району, не обрав безпечної швидкості та виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем марки «Фольксваген Пассат Б5» під керуванням 18-річного мешканця Мостиського району.

Внаслідок лобового зіткнення обидва водії госпіталізовані зі струсом головного мозку. Пасажирка «Фольксвагену», 55-річна жителька Мостиського району, від отриманої політравми померла в реанімаційному відділенні лікарні. Ще четверо пасажирів цього ж автомобіля, 25-річна жінка та троє дітей віком від півтора до шести років, усі - мешканці Турківського району, доставлені до лікарні з тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості.

Також потерпіли двоє пасажирів мікроавтобусу. В 9-річного сина водія медики діагностували забійно-рвану рану голови, у його 22-річного односільчанина – струс головного мозку.

Працівники поліції встановлюють зараз обставини події. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Фото прес-служби Нацполіції Львівської області



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.