Фарс на судовому процесі через політичні презервативи в Сумах

ribalko27 березня відбулося третє судове засідання у справі по роздачі презервативів із зображенням, схожим на Януковича в Сумській міськраді.

Депутати з Партії регіонів Ігор і Юрій Перепека, а також директор КП «Муніципальна охорона» Володимир Дихтяр, якого недавно виключили з фракції «Батьківщина», не лише засудили дану роздачу біло-блакитних презервативів у міськраді. Вони висловили протест проти роздачі контрацептивів у школах та університетах. «Якщо дозволити проводити такі неузгоджені акції в приміщенні міськради, то скоро ці акції почнуться в університетах і школах...», - заявив Юрій Перепека.

Це звучало дивно, адже, як відомо, контрацептиви вільно роздаються в закладах освіти в рамках державних та благодійних програм боротьби з ВІЛ-СНІДом.

В той же час депутати Семен Салатенко і Олександр Хоруженко вважають роздачу «політичних» презервативів нормальним вираженням громадської позиції. За їхніми словами, у тій же міськраді постійно роздаються різного роду рекламні флаєра, що ніколи не викликало жодних претензій з боку чиновників.

Розгляд справи звівся до одного питання: чи роздавав Андрій Рибалко презервативи поодинці або у складі групи молодих людей. У судовому засіданні оголошена перерва до 30 березня.

«Дане судове засідання нагадувало фарс. Вже другий суддя. Справа відправлялась на доопрацювання. Купа свідків. Депутати від ПР виступають проти контрацепції і називають міськраду мало не храмом. І все це по адміністративній справі. Безпрецедентний випадок в українському судочинстві», - коментує подію підсудний Андрій Рибалко.

Нагадаємо, 29 лютого перед входом в сесійний зал, де проходила сесія Сумської міськради, голова обласної організації громадський активіст Андрій Рибалко роздавав презервативи із зображенням, схожим на Януковича. Його підозрюють в організації незаконної акції, про що складений адмінпротокол, повідомляє chorkom.info.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.