Тюремники подали в суд на депутата ВР, щоб захистити свою «ділову репутацію»

timoshenko sizo

 
Партія «Батьківщина» вважає, що Печерський райсуд не має жодних аргументованих підстав для задоволення скарги керівництва Державної пенітенціарної служби щодо народного депутата Сергія Пашинського про начебто завдання ним шкоди честі, гідності та діловій репутації.


Як відомо, член фракції «БЮТ-Батьківщина» Сергій Пашинський, виступаючи від імені фракції з парламентської трибуни після побиття Юлії Тимошенко у Качанівській колонії, назвав пенітенціарну службу «фашистською» та вимагав звіту керівника цієї установи.

У партії «Батьківщина» заявляють, що після численних випадків катувань та знущань над політв’язнями та звичайними людьми, у пенітенціарної служби не залишилося ні честі, ні гідності, ні ділової репутації.

Про яку честь і гідність можуть говорити люди, які благословляють звіряче знущання над ув’язненими, які вдягають на голову простирадло і б’ють жінку?

Весь світ переконався, яку ділову репутацію має Державна пенітенціарна служба України, побачивши фотознімки синців Юлії Тимошенко. Яку «честь, гідність та діловій авторитет» має пенітенціарна служба, весь світ добре бачив у фільмі журналіста Костянтина Усова про Лук’янівське СІЗО.

У «Батьківщині» висловлюють сподівання, що суддя Печерського райсуду, який у ці хвилини почав розгляд скарги про честь, гідність та ділову репутацію людей, у якої їх немає, візьме до уваги всі вищеперераховані факти. Окрім того, у партії звертають увагу на те, що повістку до Печерського суду депутат Сергій Пашинський отримав за 5 хвилин до початку судового засідання.

Партія «Батьківщина» заявляє, що якщо керівники цієї установи не згодні із формулюванням «фашистська», то нехай доведуть зворотнє та нарешті згадають про честь і гідність, припинивши знущатися над Юлією Тимошенко, Юрієм Луценком та іншими ув’язненими, повідомляє byut.com.ua.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.