Свідок, на якого тиснули в СБУ, допитуватиметься в суді

vasylkivski terorysty

 

Сьогодні о 14:00 год. в Києво-Святошинському районному суді Київської обл. відбудеться чергове судове засідання по справі так званих «васильківських псевдо терористів». На засіданні допитуватимуть свідка обвинувачення, який ще на стадії досудового слідства звернувся зі скаргою до Генпрокуратури, заявивши про тиск з боку співробітників СБУ. Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі Комітету визволення політв’язнів.


Зокрема, слідчі змусили свідка підписати протокол власного допиту, не читаючи.

На момент дачі показів свідок був неповнолітнім. Однак ні батьків підлітка, ні педагога під час проведення допиту залучено не було.

Нагадаємо, що 22 серпня у м. Василькові працівники СБ України вилучили начебто вибуховий пристрій. СБУ затримала двох депутатів Васильківської міськради Ігоря Мосійчука та Сергія Бевза та помічника депутата Володимира Шпару, які нібито планували здійснити теракт на День Незалежності України.

З того часу вони вже майже 2 роки перебувають у слідчому ізоляторі, хоча немає жодних законних підстав тримати їх під вартою. З кінця 2011 р. справа розглядається у Києво-Святошинському районному суді під головуванням судді Юрія Бурбели.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.