Палатний: На Київщині суди масово скасовують рішення місцевих рад, які підтримали вимоги Майдану

razmer zaloga

 
Влада використовує суди та правоохоронні органи для боротьби із власним народом. Зокрема у Київській області судді масово скасовують рішення міських та районних рад, в яких йдеться про підтримку вимог Майдану та заклики до органів центральної влади дослухатися до протестуючих. Про це заявив заступник голови партії «УДАР», народний депутат Артур Палатний, повідомляють «Конфлікти і закони» з посиланням на прес-службу «УДАРу».


За словами Палатного, нещодавно активісти «УДАРу» разом з іншими опозиційними силами пікетували приміщення Київського окружного адміністративного суду, який на вимогу прокуратури скасував рішення Обухівської міськради про підтримку вимог резолюції Народного віче. Таку ж ухвалу суд виніс й стосовно аналогічного рішення Переяслав-Хмельницької міської ради. У місті Славутич та інших населених пунктах Київщини прокуратура також оскаржила у Київському окружному адмінсуді абсолютно легітимні рішення органів місцевого самоврядування.

Депутат нагадав, що протягом трьох місяців акцій протесту 1749 осіб стали жертвами репресій з боку влади, 5 осіб загинуло, а кілька десятків активістів досі вважаються зниклими безвісти. За час акцій протесту від дій силовиків та тітушок постраждали 136 журналістів, які виконували свої професійні обов’язки. «Саме покарання винних у побитті та знущаннях над активістами Майдану, притягнення до відповідальності правоохоронців та безумовної амністії учасників протестів вимагають у своїх рішеннях депутати місцевих рад. Водночас неправосудні ухвали судів, які скасовують ці рішення, свідчать про політично вмотивований та упереджений характер таких дій», - зазначив Артур Палатний.

На переконання народного депутата, корумповану судову систему зможуть очистити лише докорінні зміни та ретельна люстрація. Саме тому відповідні законодавчі ініціативи стануть одним із перших кроків партії «УДАР» після подолання політичної кризи у країні.



Коментарі

  +0 #1 анри 17 февр. 2014 г., 22:25:51
А КТО ТАКОЙ МАЙДАН? КАКИЕ ОН ИМЕЕТ ПОЛНОМОЧИЯ КОНСТИТУЦИОННЫЕ, ОБЫКНОВЕННОЕ СБОРИЩЕ БЕСПРЕДЕЛЬЩИКОВ-АНАРХИСТОВ.
  +0 #2 Стас 17 февр. 2014 г., 23:55:35
Это уже абзац....Один поц под диктовку другого из АП начинает от имени народа нагинать народ.....Я в шоке....Да на свалку и тех кто диктует и тех кто принимает от имени народа.....Выйди в Обухов и спроси несколько сот чел. а потом и принимай от имени преза, ой простите от имени народа. У нас как в совке - все решает.......народ???
  +0 #3 ВпередСмотрящий 18 февр. 2014 г., 08:07:52
Собиралось больше миллиона человек - Народное вече- это что сборище беспредельщиков-анархистов? Народное вече это голос народа Украины - это и есть Майдан!! И твоей БЕСпрЕДЕЛЬНО - НЕНАСЫТНОЙ власти пора бы при слушаться к тому, чего требует народ. Ты вспомнил о Конституционном праве. Так твоя ПРвласть первая его и нарушает!! А кто такой ты, козачек ПРоплаченный?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.