Суд стягнув з підприємства 1,5 млн гривень за самовільне використання підземної води

gosp sud

 
За позовом прокуратури Подільського району Києва суд ухвалив стягнути з приватного товариства на користь держави понад 1,5 млн грн збитків, завданих самовільним використанням водних ресурсів. Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі прокуратури Подільського району міста Києва.


Як встановлено прокурорською перевіркою, столичне підприємство, що займається виробництвом сонячних батарей, упродовж 4 місяців, за відсутності дозволу на спеціальне водокористування, здійснювало забір прісної води з трьох свердловин, розташованих на його території.

Так, за вказаний період компанія незаконно використала майже 35 000 кубометрів води з підземних джерел.

З метою відшкодування завданих державі збитків прокуратура Подільського району звернулася до Господарського суду міста Києва з відповідним позовом.

Згідно з рішенням суду приватне підприємство зобов’язано сплатити понад 1,5 млн гривень за допущені порушення природоохоронного законодавства.



Коментарі

  +1 #1 Пукін 12 мар. 2014 г., 21:31:33
Цікаво от: а яку шкоду завдало це підприємство? І кому? Яким чином? А ядро Землі кому належить? Росії чи Америці? Дебілізм чистої води.
  +1 #2 Taras 12 мар. 2014 г., 21:36:16
Это предприятие вероятно имеет отношение к Клюеву. У него в загородном доме тоже скважинки есть и водичка в них чистая "як сльоза" не то, что в общественных туалетах, пардон бюветах...
А сколько таких домиков вокруг Киева, мама дорогая! И почти в каждом своя скважинка. И все как бы ниче, но они ж буржуи этой золотой водичкой фекалии свои смывают, газоны поливают и т.д. и т.п.
А простой народ в это время (90%) населения гадость с хлоркой пьет!
Ни стыда ни совести!
  +1 #3 поля 12 мар. 2014 г., 22:04:01
йоб його мать в мене в селі три колодязя все тепер должен буду.

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.