Організаторів масових заворушень у Донецьку та Одесі взято під варту

shevchen sud

 
Ухвалою слідчого судді Шевченківського районного суду міста Києва шести особам, які підозрюються в співучасті у вчиненні в березні поточного року замаху на організацію масових заворушень у Донецьку та Одесі, що мали супроводжуватись насильством над особами, захопленням будівель та споруд, опором представникам влади із застосуванням зброї, вибухових речовин та інших предметів, обрано запобіжний захід – тримання під вартою.


Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі Генеральної прокуратури України.

У ході розслідування двох кримінальних проваджень, яке проводиться Головним слідчим управлінням Служби безпеки України за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.15 ч.1 ст.294 Кримінального кодексу України, вилучено вогнепальну та холодну зброю, вибухові пристрої та речовини.

Нагляд за додержанням законів під час досудового розслідування у зазначених кримінальних провадженнях здійснює Генеральна прокуратура України.

Довідково: ч.3 ст.15 ч.1 ст.294 КК України (замах на організацію масових заворушень, що супроводжувалися насильством над особою, погромами, підпалами, знищенням майна, захопленням будівель або споруд, опором представникам влади із застосуванням зброї або інших предметів, які використовувалися як зброя, караються позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років).



Коментарі

  +3 #1 Гр. Мариупольский 25 мар. 2014 г., 17:30:47
Неужели нет сил установить и привлечь по закону большинство организаторов беспорядков, направленных против национальной безопасности Украины. Разве их не видно и не слышно?? Как от ареста шести проходимцев и вражеских агентов могла пострадать вся кухня подрывных антиукраинских операций?
И во-вторых: почему суды церемонятся по полгода, если в принципе полный состав преступления налицо и есть субъект, который полностью готов поработать для полного раскаяния в конкретном открытом или закрытом карьере?
  +0 #2 ссср 25 мар. 2014 г., 17:34:30
ДАВНО ПОРА НА 15 ЛЕТ ОТПРАВИТЬ ;-)
  +3 #3 ссср 25 мар. 2014 г., 17:35:30
давно пора на 15 лет посадить
  +1 #4 Оникій 25 мар. 2014 г., 17:37:19
ДЕРЖАВУ ПОТРІБНО ЗАХИЩАТИ
  +2 #5 Донецк 25 мар. 2014 г., 19:10:57
Арестовать несколько сотен,самых буных,и сепаратизм исчезнет.А этих хлопцев в угольные копи,и вину искупят,и к шахтерскому труду приобщатся ,все польза будет.

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.