27-річного екс-депутата Ніжинської ради ув’язнено за вбивство 51-річної жінки

obolon sud24

 
У вівторок 22 квітня 2014 року Оболонський районний суд оголосив вирок колишньому депутату Ніжинської ради за скоєння вбивства 51-річної жінки, з якою він тривалий час мав стосунки. Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі прокуратури Оболонського району міста Києва.


Трагедія сталася минулого року. Під час однієї із зустрічей між чоловіком та жінкою виникла сварка, яка переросла в бійку. Екс-депутат схопив молоток та почав наносити удари, внаслідок яких потерпіла отримала травми, несумісні з життям.

У ході судового розслідування свою вину колишній депутат не визнавав. Натомість двічі подавав до ВР України пропозиції щодо звільнення його від кримінальної відповідальності через нібито сфабриковану справу.

Враховуючи позицію державного обвинувачення та достатню кількість зібраних доказів, судом винесено обвинувальний вирок за ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство) та призначено покарання у виді позбавлення волі строком на 12 років.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.