Суд арештував лідера «Всеукраїнського батальйонного братства» В'ячеслава Фурсу

pech sud

 
Печерський райсуд столиці обрав лідеру «Всеукраїнського батальйонного братства» В'ячеславу Фурсу міру запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі прокуратури Києва.


Нагадаємо, В. Фурсу разом з іншими спільниками було затримано 3 лютого за хуліганські дії під час проведення мітингу біля будівлі Адміністрації Президента. Слід зазначити, що під час затримання лідер братства та його поплічники чинили опір працівникам міліції.

Наразі В. Фурсі повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 27 (Організація злочину), ч. 3 ст. 296 КК України (Хуліганство).

Досудове розслідування, хід якого перебуває на контролі прокуратури Печерського району Києва, триває. Наразі слідством встановлюються й інші особи, причетні до цих хуліганських дій, а також можливі замовники цього злочину.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.