Прокуратура вимагає виселити фітнес-клуб з приміщень школи на Печерську

gosp sud

 
Господарський суд м. Києва задовольнив позов прокурора Печерського району столиці та зобов’язав підприємця звільнити приміщення школи, в якому він незаконно розмістив спортивний клуб для дорослих. Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі прокуратури Києва.


У 2013 році директор столичної школи № 90 без жодних документів надав у користування бізнесмену майже 270 м² приміщень навчального закладу.

Усупереч законодавству, яким використання шкільних приміщень можливе виключно для навчально-виховного процесу, підприємець облаштував у стінах школи фітнес-клуб.

Реагуючи на порушення, прокуратура звернулась до суду з вимогою зобов'язати підприємця негайно звільнити незаконно займане приміщення дитячого навчального закладу.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.