У Києві почався розгляд апеляційних скарг у справі акордеоніста Ігоря Завадського

sud zavadskiy

 
Апеляційний суд Києва сьогодні почав розгляд справи відомого акордеоніста Ігоря Завадського та його адміністратора Андрія Бригіди. Рік тому Шевченківський райсуд Києва визнав музиканта винним. За начебто розбещення неповнолітніх йому дали тринадцять років, а Андрію Бригі - сім. Однак таке рішення обурило прихильників акордеоніста і насамперед захист, вони подали апеляцію, тому що вважають справу повністю сфальсифікованою.


«Судове засідання оголошується відкритим, справа продовжує розглядати колегія суддів», - повідомив головуючий суддя Михайло Худик.

При цьому він заявив, що суд виносить на розгляд клопотання про розгляд скарги в закритому режимі у зв'язку з тим, що справа стосується інтимних подробиць. Державний обвинувач, прокурор Гуменюк підтримала клопотання.

У свою чергу, сторона захисту попросила допустити громадськість на слухання справи. «Справа давно має суспільний резонанс. Крім того, засекречене відео давно стало надбанням громадськості», - зазначив адвокат Литвин.

Ігор Завадський на судовому засіданні заявив, що всі докази проти нього сфабриковані. «Існує постановочні відео. Є тільки сфабриковані докази або отримані незаконним шляхом», - сказав музикант.

Крім того, Ігор Завадський заявив, що раніше неодноразово отримував погрози від народного артиста України, акордеоніста Яна Табачника.

«Ян Табачник мені погрожував: якщо ще раз почує моє ім'я, він мене знищить. Я заявляв журналістам, що у мене є диктофонний запис його погроз, і обшук у моїй квартирі проводився з метою його знищити », - підкреслив Ігор Завадський, додавши, що на 5-6 день ув'язнення йому передали привіт від Яна Табачник.

Як повідомлялося раніше, 10 липня 2014 Ігор Завадський був засуджений до 13 років в'язниці за нібито розбещення неповнолітніх. Музикант визнаний винним за ст. 153 (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним шляхом), ст.156 (розбещення неповнолітніх) і ст.302 (звідництво) Кримінального кодексу.

Співучасником у цих злочинах визнаний адміністратор Ігоря Завадського Андрій Бригіда, якому суд присудив 7 років в'язниці. Ще один співучасник - Андрій Бойко - засуджений до 3 років обмеження волі.



Коментарі

  +1 #1 Антон Павлович К. 20 авг. 2015 г., 18:16:18
Табачник - омерзительный , старый, завистливый жид.
  +1 #2 Петро Дмитрович 1 дек. 2015 г., 17:42:57
Хотілося би знати, чи наважиться апеляційний суд постановити окрему ухвалу про дії слідчих та суду першої інстанції та зобов'язати поліцію перевірити весь хід досудового слідства по справі?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.