Надати, не можна відмовити

vasu opozitsiya

 
Остаточну «крапку» в цьому реченні поставив Вищий адміністративний суд України.


03 вересня 2015 року Вищий адміністративний суд України відхилив касаційну скаргу Державної служби геології та надр України та залишив у силі рішення суду апеляційної інстанції, відповідно до якого Держгеонадра зобов’язані надати ЕПЛ копію спеціального дозволу на користування надрами, виданого компанії «ШеллЕксплорейшнендПродакшнЮкрейнІнвестмент (IV) Б.В.» та ТзОВ «НАДРА ЮЗІВСЬКА» на виконання Угоди про розподіл продукції.

Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі правозахисної організації Екологія-Право-Людина (ЕПЛ).

Варто зазначити, що це перший офіційний документ, що стосується сланцевої угоди, доступ до якого визнано відкритим.

ЕПЛ вже звернулася до виконавчої служби для якнайшвидшого його отримання.

Детальніше з ходом розгляду справи можна ознайомитися тут: http://epl.org.ua/law/spravy/dostup-do-informatsii/380-dostup-do-spetsialnoho-dozvolu-na-korystuvannia-nadramy-vydanoho-kompanii-shell-na-pidstavi-uhody-pro-rozpodil-produktsii.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.