Скажіть «НІ!» міліцейсько-прокурорсько-судовому свавіллю!

sidorenko

 
Одесити! Друзі! Однодумці! Прошу підтримати мене у захисті мого чоловіка - Андрія Сидоренка - відомого в Одесі громадського діяча та просто принципову людину, щодо якої озвіріла суддівська орда намагатиметься 28 вересня 2015 року у сфальшованій кримінальній справі обрати запобіжний захід - утримання під вартою.


Андрій і я- Ткаченко Неоніла, звинувачуємося у тому, що 19 серпня 2015 року разом із вами унеможливлювали сценарій катування журналіста і відомого правозахисника Олександра Орлова у присутності офіційної делегації Польщі. Нас, як і польських парламентарів, Приморський суд м. Одеси взяв нахабство звинувачувати у тому, що примушували його судити. Це новий, вигаданий ними ж склад злочину, який протискається замовним слідством в юридичних формулюваннях ст. ст.296,376 КК України.

Таким чином, правовий захист, що полягає в унеможливленні злочинів проти людяності, вчинюваного «суддівським корпусом» відносно Олександра Орлова, правові нігілісти намагаються подати суспільству як «хуліганство» та «втручання в роботу судових органів».

На своєму прикладі ми хочемо показати світу, як гнила іржава пострадянська система бореться проти демократії, людинолюбства та Правди. Ми оголимо кожного торгівця свободою в мантії і відкриємо вам очі на події в країні.

Закликаю усіх, хто мав честь приймати участь разом із Андрієм у подіях на Київському Майдані, 2 травня, захищаючи державність від режиму, сепаратизму і корупції в акціях на захист патріотів в костюмованих шоу під назвою «одеський суд», прийти до Малиновського районного суду м. Одеси у понеділок, 28 вересня 2015 року о 17 год 30 хвилин і унеможливити задум перевертнів в мантіях, що винесли себе понад Українським Народом і вважають себе вершителями нашої долі.

Із нас розпочався Майдан 2 в Одесі. Ми готові стати рушійною силою наступних революційних перетворень, направлених на знищення суддівського терору.

Неонила Нила Ткаченко, faebook.com


Мої дорогі співвітчизники! Українці! Звертаюсь до всіх патріотів України! До всіх колег журналістів, до всіх правозахисників! Я, Голобородько Ірина Володимирівна, правозахистник з 40-річним стажем, віддала все своє життя боротьбі за Незалежність України, за права та свободи Людини, ще з часів дисидентства, прошу вас: не мовчіть! Прийдіть і підтримайте патріота Андрія Сидоренко! Скажіть «НІ!» міліцейсько-прокурорсько-судовому свавіллю!

Я особисто була присутня 19 серпня на тому судилищі і засвідчую всьому народові України, що вчинків, які інкримінують Андрію, він не скоював! Все, як завжди, було навпаки! Це менти, ті, що били журналістів та громадян біля ОДА, били й викрали політичного в’язня Совісті, громадянина Польщі пана О. Орлова із судової зали в присутності депутатів польського Сейму. Пан А. Сидоренко намагався тільки закликати суддів до припинення свавілля ментів та закликав їх до продовження виконання їх службових обов’язків! Закликав не принижувати імідж України в очах присутніх депутатів польського Сейму та представників правозахисних інститутів ОБСЄ.

Контрреволюція в Україні набирає обертів і провокує репресії проти патріотів. Ми повинні захистити їх та Україну! Ми не маємо права зрадити ані жодного патріота, віддавшого своє життя за Україну, і не дати контрреволюції розповзатися по нашій землі! Разом нас богато! Нас не подолати!

Ірина ГОЛОБОРОДЬКО, правозахисник, журналіст



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха: двумя баллистическими ракетами Искандер М 16 ударными беспилотниками типа «шахед»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.