Ігор Мосійчук: генпрокуратура - це злочинна організація

sprava mosiychuka

 
Про це написав на своїй сторінці у Фейсбук народний депутат Ігор Мосійчук:


«Я прибув до Печерського суду в очікуванні справедливості. Проте сьогоднішні дії представників ГПУ вкотре підтвердили, що генпрокуратура - це злочинна організація, що дісталась нам у спадок від радянських часів. Я переконаний, що прокуратура повинна бути ліквідована, як інститут. За прикладом США, Польщі і низки інших країн, потрібно залишити виключно інститут прокурорів в рамках Міністерства юстиції.

На прохання прокурора ГПУ - шулера Наливайко суд долучив до матеріалів справи постанову старшого слідчого Кізя про поновлення і подовження досудового слідства. Це відбувається із усіма можливими порушеннями процедури подання такої постанови.

Сам документ являє собою завірену ксерокопію сумнівної якості. Ця постанова навіть не включена до ЄРДР. Фактично це затягування процесу з їх боку, що супроводжується прямим порушенням закону. Адже раніше ГПУ постановила завершити досудове слідство, а тепер поновлює його із порушенням процедури, щоб чинити на мене тиск. При цьому в особистій розмові Наливайко сказав мені, що ця постанова буде зупинена!

З огляду на необхідність мого повернення в лікарню та проходження подальшого лікування, в судовому засіданні оголошено перерву до 26 лютого,14:00», - написав Ігор Мосійчук.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.