Злочинець проведе 12 років за гратами за розбійний напад на 84-річну бабусю

apsud kievobl

 
Апеляційний суд Київської області залишив без змін рішення суду першої інстанції стосовно чоловіка, який вчинив розбійний напад на стареньку бабусю. Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі прокуратури Київської області.


Так, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, чоловік проник до будинку потерпілої та заради мобільного телефону, який коштував всього лише 113 гривень, вчинив розбійний напад. Нападник здавлював руками обличчя потерпілої та ногою притискав шию, від чого літня жінка втрачала свідомість.

Затримали зловмисника відразу після скоєння нападу. Під час проведення обшуку помешкання злочинця правоохоронними органами вилучено наркотичний засіб канабіс, який він зберігав для власного вживання.

Дії зловмисника кваліфіковано за ч. 1 ст. 309 (незаконне зберігання наркотичних засобів) та ч. 3 ст. 187 (розбій) КК України.

Вироком Києво-Святошинського районного суду Київської області злочинця засуджено за сукупністю злочинів до 12 років позбавлення волі.

Вважаючи призначене покарання занадто суворим, обвинувачений подав апеляційну скаргу.

Апеляційний суд погодився з позицією прокуратури Київської області щодо вірного призначення засудженому покарання та залишив рішення суду першої інстанції без змін.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

За прошедшие сутки боевая активность уменьшилась - на фронте произошло 54 боевых столкновения, враг нанес 8 ракетных и 85 авиационных ударов

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.