«Унікальне» правосуддя: суд арештував Корбана заднім числом

advokat korbana

 
Адвокат Юрій Сухов назвав рішення Апеляційного суду в справі Геннадія Корбана «унікальним». «Я думав, що суддю Родіона Киреєва в нашій країні не перевершить ніхто, але я вкотре помилявся», – сказав він.


Про це повідомила в Фейсбук на сторінці партії УКРОП Євгенія Кравчук, передають «Конфлікти і закони».

Захисник пояснив, що Апеляційний суд визнав незаконність рішення суду першої інстанції про арешт Геннадія Корбана, скасувавши ухвалу судді Миколи Чауса від 28 грудня минулого року та незаконність утримання політика під вартою. Однак, постановивши нову ухвалу про тримання Геннадія Корбана під вартою до 23 лютого цього року, суд заарештував його «заднім числом» – 28 грудня 2015 року.

Адвокат зазначив, що рішення Апеляційного суду відкрило захисту можливість звертатися до Європейського суду з прав людини. Проект заяви у справі Корбана до ЄСПЛ уже налічує 219 пунктів порушень, повідомив Юрій Сухов.

«Безумовно, Європейський суд з прав людини визнає арешт Геннадія Корбана незаконним», – переконаний захисник.



Коментарі

  -1 #1 кардан 11 февр. 2016 г., 09:59:12
;-)Корбаноид должен сидеть в тюрьме!!! Фактов его безобразий предостаточно, а то каким числом эту сволоту арестовали, да пофиг впринцепе.

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Эта ночь тоже прошла для нас неспокойно. Враг продолжает беспокоить воздушное пространство Украины ракетно-«шахедными» атаками

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.