Суд відправив Стаса Краснова на медичне обстеження

sud krasnov1

 
Під час судового засідання Станіслав Краснов – позивний «Гонта» – розповів, як його катували сбушники під час затримання і після - у «підвалах» СБУ. Про хід судового засідання повідомляє на своїй сторінці Фейсбук нардеп Ігор Мосійчук, який, як він пише, добряче спізнився, «бо Верховний суд України досі не почав розгляд моєї справи в частині скасування постанови ВРУ щодо притягнення мене до кримінальної відповідальності, затримання і арешту».


«Він («Гонта» - ред.) дуже побитий, важко говорить. Розповідає, як його кілька годин безперервно катували співробітники СБУ й при цьому звинувачуючи в усіх бідах Майдан і добровольців», - пише Ігор Мосійчук.

sud krasnov2

«З огляду на чисельні тяжкі забої в Краснова, адвокати викликали йому швидку медичну допомогу для фіксації наявних тілесних ушкоджень і надання медичної допомоги. На місце прибули лікарі. Після первинного огляду медики встановили, що необхідно більш ретельне обстеження в стаціонарі медичного закладу. Попередній діагноз: струс головного мозку і закрита черепно-мозкова травма - лікарі наполягають на екстреній госпіталізації.

Суддя Маліновська ігнорує наполягання лікарів. Адвокати оголосили їй відвід.


sud krasnov3

Стан Станіслава Краснова тим часом погіршується. Адвокати наполягають на повторному виклику швидкої медичної допомоги.

sud krasnov4

Вже вдруге медики швидкої медичної допомоги засвідчили необхідність негайної госпіталізації Станіслава Краснова. В нього діагностовано гіпертонічний криз. Тиск критично високий. Адвокати наполягають на оголошенні перерви і перевезенні Краснова до медичного закладу. Суддя оголосила перерву до завтра. До якого саме медичного закладу вирішать доставити Краснова, буде повідомлено додатково», - пише Ігор Мосійчук.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.