За хабар заочно судитимуть екс-гендиректора одного з державних підприємств

shev sudnew

 
Прокуратурою Київської області завершено процедуру спеціального досудового розслідування стосовно колишнього Генерального директора державного підприємства «Київський обласний науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації», який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України.


Про це «Конфліктам і законам» повідомили у прес-службі прокуратури Київської області.

Установлено, що екс-гендиректор вимагав у підлеглих йому працівників неправомірну вигоду в сумі 40 000 грн.

Після того, як зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, він залишив межі України та з того часу переховується на території Російської Федерації. У зв’язку з цим, прокуратурою Київської області ініційовано процедуру спеціального досудового розслідування.

Шевченківський районний суд міста Києва задовольнив відповідне клопотання слідчого СУ ГУНП в Київській області, погоджене з прокурором, та надав дозвіл на здійснення стосовно підозрюваного, якого оголошено у розшук, спеціального досудового розслідування у цьому кримінальному провадженні.

За результатами досудового розслідування обвинувальний акт направлено до Білоцерківського міського суду для розгляду по суті.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.