В Маріупольському суді незаконно утримують добровольців

mariupol dobrovoltsi

 
Як щойно повідомили активісти з Приморського суду Маріуполя, вже близько години у Маріупольському суді утримують політв’язня Гордєєва та ще 5 добровольців. У всіх арештантів запобіжний захід завершився сьогодні о 17.10. Про це повідомляє «Провокатор», передають «Конфлікти і закони».


Цілий день у суді складається вкрай напружена ситуація, адже суди з продовження запобіжного заходу тривають від учора. Учорашній суд тривав більше 12 годин без перерви. Політв’язням у 30-градусну спеку не дали жодного ковтка води. Не дивно, що п’ятьом з шістьох арештантів стало погано і їх було доставлено до лікарні.

Сьогодні вранці до лікарні прибула Альфа СБУ та насильно почала витягати хлопців з лікарняних ліжок, щоб доставити до суду. Все це супроводжувалося побоями. Постраждали не тільки політв’язні, а й їх дружини. Під час чергової сутички дружині одного з політв’язнів СБУшники зламали руку.

Наступного разу медичну допомогу хлопцям надавали, коли їх закинули в бокси Приморського суду. Лікарям навіть клітку не відкрили – вони були вимушені проводити обстеження через грати.

О 17.10, коли збіг термін тримання політв’язнів під вартою – конвой відкрив клітку, де їх тримали, та покинув приміщення. Проте на місце негайно з’явився мент-сепаратист Аброськін, який наразі в залі чомусь керує і поліцією і СБУшниками. Силовики під керівництвом Аброськіна заблокували екс-арештантів у приміщенні та заявляють, що кваліфікують їх перебування на волі, як втечу.

Небезпека даної ситуації полягає в тому, що всі вищенаведені події можуть бути ретельно спланованою ментівською провокацією. Неадекватність Аброськіна не має меж, і ніщо не завадить йому віддати наказ стріляти на ураження по нібито втікачах прямо у залі суду, спираючись на підзаконну макулатуру, яка вже не вперше дозволяє мусорам відстрілювати людей.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.