Суд над Порошенко перенесено - суддя взяла самовідвід

sud moroz

 
Сьогодні у Вищому адміністративному суді України відбулось засідання за моїм позовом до Президента Петра Порошенка щодо приховування ним інформації про арештовані активи його бізнесу на території російської федерації, про те, як він веде свій бізнес, які суми там прокручуються від здійснених оборудок і скільки він заробляє на крові наших громадян.


У зазначений час судового засідання я прибув зі своїм помічником-консультантом, де також була присутня представниця Адміністрації Президента. Справу почала розглядати колегія із п'яти суддів на чолі з Ларисою Мороз. Проте, на жаль, розгляд справи було перенесено в зв’язку з тим, що головуюча суддя подала самовідвід.

Лариса Мороз повідомила всім учасникам засідання, що ще в 2014 році я в якості радника Міністра екології та природних ресурсів України звертався до Вищої ради юстиції (ВРЮ) з метою притягнення судді до дисциплінарної відповідальності за порушення нею Закону «Про судоустрій і статус суддів». Тому, справді, коли існує конфлікт інтересів, суддя має право заявити про самовідвід. У найближчі дні для розгляду цієї справи за допомогою автоматичної системи розподілу в колегію буде обрано іншого суддю та визначиться інший головуючий.


До речі, тільки нещодавно ця моя скарга розглядалася на черговому засіданні ВРЮ. Та мене на її розгляд так запрошено й не було. Все було зроблено для того, щоб вищезгадана суддя уникла відповідальності за порушення присяги.

Я обов’язково повідомлю громадськість про дату призначення наступного судового засідання, щоб кожен міг відслідковувати суд над Президентом!

Віталій Купрій, facebook.com



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Этой ночью рашисты провели 10-часовую «шахедную» атаку по Украине - всего 13 «шахедов» было выпущено противником, все 13 БпЛА сбиты силами ПВО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.