Розгляд «тарифної» справи «Тимошенко проти НКРЕКП» суд призначив на 30 вересня

sprava nkrep

 
Окружний адміністративний суд м. Києва завершив попереднє провадження щодо позову Юлії Тимошенко проти НРКЕКП і призначив розгляд справи по суті на 30 вересня. Про це заявив журналістам представник Юлії Тимошенко в суді Олександр Трохимець, коментуючи журналістам ухвалу сьогоднішнього попереднього засідання.


Відповідно до ухвали суду 30 вересня суд розпочне розгляд справу по суті. І справу буде розглядати колегія з трьох суддів, яку залучають у випадку особливої складності позову.

Нагадаємо, під час сьогоднішнього засідання Олександр Трохимець заявив журналістам про те, що сторона позивача заявила до суду додаткові клопотання, найголовніше з яких – про зупинення дії оскаржуваних постанов НКРЕКП про підвищення тарифів до винесення рішення суду.

«Ми бачимо, що відповідач, а також сторони, які на його боці, зокрема, Мінюст та монополісти, хочуть затягнути процес, щоб суд не виніс жодного рішення до початку опалювального сезону», – пояснив він.

На його думку, таким чином більшість населення змушена буде сплачувати необґрунтовані завищені тарифи і цей факт буде використано як мовчазну згоду населення на нові тарифи.

Як відомо, «Батьківщина» подала два позови до Окружного адміністративного суду Києва щодо незаконного підвищення ціни на газ, тарифів на централізоване опалення і водопостачання.

У іншому позові – проти уряду Володимира Гройсмана – Юлія Тимошенко вимагає скасувати постанову, якою Кабінет міністрів відмінив так звані соціальні норми споживання газу і встановив єдину ціну на газ.

Ще одне попереднє засідання Окружного адміністративного суду Києва у справі щодо позову Юлії Тимошенко проти уряду відбудеться 25 серпня.

Тексти позовів можна переглянути тут:

Оскарження Постанови КМУ №315

Позов до НКРЕКП

За матеріалами сайту «Батьківщина»



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.