​За клопотанням ГПУ підозрюваному судді Ємельянову обрано запобіжний захід

Департаментом спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України продовжується розслідування кримінального провадження за підозрою колишнього заступника Голови Вищого господарського суду України (нині судді цього суду) А. Ємельянова за фактами втручання в діяльність судових органів та незаконного втручання в роботу автоматизованої системи документообігу господарських судів України.


Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України, передають «Конфлікти і закони».

27 жовтня 2016 року за клопотанням Генеральної прокуратури України підозрюваному А. Ємельянову обрано запобіжний захід у вигляді застави в розмірі 1,5 млн грн.

Разом із запобіжним заходом на А. Ємельянова покладено обов’язки не відлучатися за межі Київського області, повідомляти про зміну місця проживання, утримуватися від спілкування зі свідками у кримінальному провадженні та здати на зберігання документи, що дають право на виїзд з України.

Під час прийняття рішення про обрання запобіжного заходу слідчим суддею Печерського районного суду м. Києва перевірено та підтверджено обґрунтованість повідомленої А. Ємельянову підозри в інкримінованих йому злочинах.

Водночас цією інформацією спростовуються повідомлення захисників А. Ємельянова щодо відмови в обранні йому запобіжного заходу, необґрунтованості підозри, а також неправдиві заяви щодо здійснення Департаментом спеціальних розслідувань досудового слідства стосовно судді господарського суду міста Києва А. Пригунової - зазначений департамент не здійснював та не здійснює досудове розслідування стосовно вказаної судді.

Фото «Конфлікти і закони»



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

За прошедшие сутки на линии фронта произошло 68 боевых столкновений, враг нанес 2 ракетных и 64 авиационных удара, 75 раз обстрелял из РСЗО

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.