Справа Луценко: суд іде, підсудний відсутній

30.11.2011 – О 9:10 ранку судова колегія Печерського районного суду міста Києва у складі трьох суддів під головуванням судді Сергія Вовка продовжила розгляд кримінальної справи проти екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.
 
Нагадаємо, що у суді триває допит свідків з боку обвинувачення і вже були допитані сорок шість свідків із 148 свідків у справі з боку звинувачення.
 
На минулому судовому засіданні суд почав допит 47-го свідка у справі.
 
Свідок Василь Шелудько, керівник сектору житлового забезпечення Господарського управління МВС України, повідомив на допиті, що після зустрічі із заступником міністра О.Фокіним отримав вказівку про розгляд питання про надання житла екс-водію Леоніду Приступлюку. Після збору документів на засіданні житлової комісії було остаточно прийнято рішення про надання житла Приступлюку. Рішення житлової комісії МВС було затверджено районною державною адміністрацією і Приступлюк одержав ордер.
 
Проте допит свідка був перерваний через термінову госпіталізацію підсудного Приступлюка, якого «швидка» забрала до лікарні із залу суду.
 
9:25 Суд іде, підсудний відсутній
 
Суд продовжив засідання суду вчасно. На засіданні відсутній один з підсудних - Леонід Приступлюк.
 
Приступлюк знаходиться на стаціонарному лікуванні у відділенні урології однієї з київських лікарень. Адвокат підсудного Сергій Поліщук повідомив, що Леоніда Приступлюка планують протримати в лікарні до п'ятниці. «Якщо поліпшень не буде, то будуть робити операцію», - зазначив адвокат.
 
Учасники процесу вважають за неможливе продовжувати процес без одного з підсудних.
 
Після наради на місці суддя Вовк оголосив про неможливість подальшого проведення допиту свідків за відсутності одного із підсудних.
 
Суд також у нарадчій кімнаті розглянув клопотання про поновлення термінів подачі апеляції на окремі ухвали суду. З даним клопотанням звернувся до суду адвокат одного з підсудних Станіслав Серга. Він пояснив, що з поважних причин пропустив ці терміни.
 
У прокуратури з цього приводу думка протилежна.
 
Після повернення з нарадчої кімнати суд відмовив адвокату Серзі, аргументувавши своє рішення тим, що пройшли достатні терміни з того моменту, як закінчився термін подачі апеляції.
 
С. Вовк закрив сьогоднішнє засідання суду. Наступне засідання оголошене на понеділок, 5 грудня 2011 року, о 9:10 ранку.
 
За матеріалами "Народної самооборони"


Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Враг продолжает атаковать нашу страну с воздуха различными средствами нападения и в прошедшую ночь применил 13 ударных «шахедов»

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.