Розгляд справи Юлії Тимошенко по суті відкладено до 4 липня

Печерський районний суд переніс засідання з розгляду по суті справи Юлії Тимошенко на понеділок, 4 липня.

"Суд постановив справу відкласти до 4 липня 2011 року до десятої години ранку. Засідання закрито", - заявив головуючий у засіданні суддя Родіон Кірєєв.

Лідер партії Батьківщина" Юлія Тимошенко при цьому зазначила, що вона і її захист не отримали змогу ознайомитися з матеріалами кримінальної справи і з обвинувальним висновком. "Ознайомитися ми не змогли ані з кримінальною справою, ані тим паче з обвинувальним висновком, якого у нас немає. Саме тому нам потрібні три дні для того, щоб ознайомитися частково із матеріалами кримінальної справи і з обвинувальним висновком", - сказала вона.

Крім того, Юлія Тимошенко звернулася до суду з клопотанням про надання часу для ознайомлення з матаріалами кримінальної справи. "Я думаю, що якщо ви неупереджено ставитися до цього судового процесу і хочете, щоб ми як захист і я як людина, яку незаконно обвинувачують в неіснуючих злочинах, була підготовлена до процесу, я хотіла би, щоб ви нам дали не менше трьох тижнів, щоб ми мали можливість ознайомитися з матеріалами кримінальної справи, тому що ми не мали на це ані часу, ані можливості", - сказала Юля Тимошенко, звертаючись до суду.


Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Эта ночь тоже прошла для нас неспокойно. Враг продолжает беспокоить воздушное пространство Украины ракетно-«шахедными» атаками

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.