Суд після перерви продовжує слухати обвинувачення проти Тимошенко

Печерський районний суд після перерви продовжує заслуховувати обвинувальний висновок у кримінальній справі, порушеній стосовно Юлії Тимошенко, щодо газових угод 2009 року.


Текст обвинувального висновку, який викладено на 73 аркушах, читає представниця державного обвинувачення Лілія Фролова.

Як відомо, захист Юлії Тимошенко наполягав на необхідності повторного озвучення обвинувального висновку. "Ми вимагатимемо, щоб повторно було озвучено обвинувальний висновок з огляду на те, що Юлія Тимошенко була видалена в порушення норм кримінально-процесуального закону із зали суду… Якщо суд не погодиться з цією позицією, ми будемо наполягати, щоб було відтворено в телевізійному режимі подію читання цього висновку", - заявляв захисник Юлії Тимошенко Микола Сірий.

Сама Юлія Тимошенко переконана, що рішення судді Родіона Кірєєва про повторне оголошення обвинувального висновку свідчить про визнання ним свого порушення вимог Кримінально-процесуального кодексу, згідно з яким обвинувальний висновок може оголошуватися лише у присутності або підсудного, або його захисту.

"Таким чином, ви виправили свою помилку і повернулися до виконання Кримінально-процесуального кодексу", - сказала Юлія Тимошенко у судовому засіданні, звертаючись до судді.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

В ночь на сегодняшний день противник нанес авиационный удар по Украине с применением 3 крылатых ракет и одной противорадиолокационной ракеты

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.