Захисники Тимошенко заявили, що за відсутності цивільного позивача слухати справу неможливо

Захист Юлії Тимошенко заявив клопотання про завершення сьогоднішнього судового засідання через завершення робочого дня, а також у зв’язку з відсутністю на засіданні представника цивільного позивача.

«На сьогоднішній день закінчився робочий день в суді. Я просив би оголосити перерву в судовому засіданні. І вважаю, що без присутності цивільного позивача слухати справу неможливо», - сказав захисник екс-прем'єра Олександр Плахотнюк.

У свою чергу, захисник Микола Сірий додав: «Відсутність цивільного позивача підтверджує, що завершився робочий день».

Юлія Тимошенко на запитання судді щодо оголошення перерви до наступного судового засідання так відреагувала: «У принципі, це не має ніякого значення. Це – на розсуд суду. Все вже вирішено у Адміністрації Президента».

Після подання клопотання суддя Печерського районного суду міста Києва Родіон Кірєєв оголосив перерву на 15 хвилин для того, щоб дочекатися цивільного позивача.

Під час перерви представник цивільного позивача з'явився у залі.


«Кірєєв щойно виніс рішення, що грубі змістовні помилки в обвинувальному висновку - ХАЙ ЗАЛИШАЮТЬСЯ. Навіщо йому документи, у нього «крыша» президент» - написала Тимошенко у Twitter.


Суд абсурду продовжується.



Коментарі

Коментарі відсутні. Можливо, ваш буде першим?

Додати коментар

Новости от Киноафиша.юа
Загрузка...
Загрузка...

Останні новини

Вчера поздно вечером враг атаковал многострадальный Харьков. Также в 7 часов утра были нанесені ракетные ударі по Одессе и предместью города Сумы

детальніше
Конфлікти і закони © 2008-2024.

Електронна версія всеукраїнського юридичного журналу «Конфлікти і закони». Свідоцтво про держреєстрацію: КВ № 13326-2210Р від 19.11.2007 р. Повний або частковий передрук матеріалів сайту дозволяється лише після письмової згоди редакції. Увага! Починаючи з 21.11.2013 року (дня провалу євроінтеграції з ЄС), редакція журналу «Конфлікти і закони» (всупереч правилам правопису) залишає за собою право публікувати слова «партія регіонів» та «віктор федорович янукович» з малої літери. Також, починаючи з 29.06.2016 року, редакція «КЗ» залишає за собою право назавжди публікувати на своїх сторінках з малої літери слова (і утворені від них абревіатури) та словосполучення «москва», «росія», «російська федерація», «володимир путін», а разом з ними і скорочення «роскомнадзор» (як і всі інші держустанови росії), порушивши таким чином встановлені правила правопису незалежно від мов, на яких ці слова та назви публікуються. Це наша зброя в інформаційній війні з окупантом.